Vierde Bad Boys-film in de maak

Bad Boys 4 gepland na succesvol openingsweekend Bad Boys for Life

Vierde Bad Boys-film in de maak
21 januari 2020 om 09:18

Bad Boys for Life (2020), de derde film binnen de succesvolle 25-jarige franchise, is vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen te zien na een onderbreking van ongeveer zeventien jaar. Nu ook deze film weer veel lijkt op te gaan brengen voor Sony, heeft Sony Pictures besloten een vierde film aan de franchise toe te voegen.

De film, die sinds afgelopen vrijdag al in de bioscoop in de Verenigde Staten te zien is, leverde tijdens het vierdaagse Martin Luther Kingdag-vakantieweekend in de Verenigde Staten al meer dan 68 miljoen dollar op, meldt Forbes.

De eerste film in de serie kwam uit in 1995, en het vervolg ervan was acht jaar later in de bioscoop te zien. En nu dus de derde film die deze week uit gaat komen in de Nederlandse bioscopen, zeventien jaar later. Wanneer de vierde film zal gaan verschijnen laat zich nog raden, maar het lijkt erop dat het deze keer een stuk minder lang wachten wordt.

Er wordt gezegd dat Chris Bremner, de schrijver van Bad Boys For Life, zal terugkeren voor deze vierde film. De regisseur en andere details betreffende de cast van de film moeten nog worden onthuld. De Belgen Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben de derde film Bad Boys for Life geregisseerd en stapten daarmee in de voetsporen van van regisseur Michael Bay, die de eerste twee films in de franchise onder zijn hoede nam. Of deze Belgen ook weer de vierde film gaan leiden is dus nog de vraag.

Beeld: Copyright 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved.
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsBad Boys II (2003)Bad Boys (1995)Bad Boys for Life (2020)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…