Simon Pegg bevestigt zijn terugkeer in Mission: Impossible 7

Simon Pegg bevestigt zijn terugkeer in Mission: Impossible 7
21 januari 2020 om 10:06

Hoewel er geen officiële aankondiging is geweest van regisseur Christopher McQuarrie of Paramount, beweerde Pegg: "Ik heb een andere Mission: Impossible-film om volgend jaar aan te beginnen", toen hem gevraagd werd wat er voor hem in de pijplijn zat tijdens een interview begin januari in het Canadese programma Our City Tonight met Jim Gordon. Hiermee erop hintend dat hij terug zal keren in de volgende Mission: Impossible-film.

Het lijkt er echter op dat dit specifieke interview al eind 2019 is opgenomen, terwijl het nu in januari werd uitgezonden. Het is reeds bekend dat de productie van Mission: Impossible 7 in 2020 zal starten om in 2021 uitgebracht te gaan worden. McQuarrie is van plan om Mission: Impossible 7 (2021) en Mission: Impossible 8 (2022) achterelkaar te filmen voor geplande releasedata op respectievelijk 22 juli 2021 en 4 augustus 2022 (geplande releasedata in Nederland).

Terwijl de details over het plot nog niet bekend zijn, lijkt er nu nog meer duidelijkheid over de cast te zijn. Enkele nieuwkomers in de franchise die we kunnen gaan verwachten zijn: Nicholas Hoult (X-Men: Dark Phoenix), Hayley Atwell (Avengers: Endgame), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol. 2), en Shea Whigham (Boardwalk Empire) samen met de terugkerende castleden Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg en Ving Rhames als respectievelijk Ethan Hunt, Ilsa Faust, Benji Dunn en Luther Stickell.

Beeld: Still uit 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsMission: Impossible 7 (2021)Mission: Impossible 8 (2022)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…