Robert Pattinson en Johnny Depp te zien in nieuwe trailer 'Waiting for the Barbarians'

Robert Pattinson en Johnny Depp te zien in nieuwe trailer 'Waiting for the Barbarians'
25 juni 2020 om 11:42

Samuel Goldwyn Films heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe film Waiting for the Barbarians (2019) van de Colombiaanse filmmaker Ciro Guerra (El Abrazo de la Serpiente (2015), het Engelstalige debuut van Guerra.

Oscarwinnaar Mark Rylance (Bridge of Spies (2015) heeft de hoofdrol te pakken in de bewerking van J.M. Coetzees veelgeprezen roman uit 1980. Rylance speelt een naamloze magistraat van een geïsoleerde nederzetting op de grens van een onbekend rijk.

De magistraat kijkt uit naar zijn pensioen, totdat kolonel Joll (Johnny Depp) verslag uit komt brengen van de veiligheid aan de grens en het gerucht dat er een aanval op het regime op handen is. Als commandant van het leger neemt Joll vervolgens een reeks meedogenloze verhoren af, waardoor de magistraat zijn loyaliteit aan het rijk in twijfel trekt.

Robert Pattinson speelt een officier. De rest van de cast bestaat uit Greta Scacchi, David Dencik, Sam Reid, Harry Melling, Bill Milner, en Gana Bayarsaikhan als een personage dat simpelweg bekend staat als "The Girl".

Coetzee is een Zuid-Afrikaanse auteur wiens roman gelezen kan worden als een symbolische voorstelling van de apartheid. In Waiting for the Barbarians wordt gepleit voor vrede, begrip en inclusiviteit. Het is een nobel verhaal over een man die zijn macht gebruikt om zich te verzetten tegen onverdraagzaamheid.

De verwachting is dat Waiting for the Barbarians een ander publiek zal trekken dan Tenet (2020), Pattinsons volgende film, of een van Depp zijn recente kassuccessen. De hoop bestaat dat de film van Guerra mee kan liften op de successen van hiervoorgenoemde acteurs.

De film ging in 2019 in première op het filmfestival van Venetië en zal niet meer in de bioscoop verschijnen. In plaats daarvan is Waiting for the Barbarians naar verwachting vanaf 7 augustus te zien via Video on Demand.

Waiting for the Barbarians (2019)
6.1
Al tientallen jaren is een oude magistraat trouwe dienaar binnen een dorp aan de grens van het Rijk. Al die jaren negeert hij een eventuele oorlog in het grensgebied met de barbaren.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still Johnny Depp in 'Waiting for the Barbarians' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand FilmsWaiting for the Barbarians (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten