'The Handmaid's Tale' belooft met teaser seizoen 4 terugkeer in 2021

'The Handmaid's Tale' belooft met teaser seizoen 4 terugkeer in 2021
25 juni 2020 om 09:51

Het lijkt erop dat The Handmaid's Tale (2017– ) toch niet al in 2020 op je scherm zal verschijnen. In tegenstelling tot eerdere voorspellingen wordt de release waarschijnlijk uitgesteld naar 2021.

Mede omdat Elisabeth 'June Osborne' Moss pas net is begonnen met filmen. Speciaal voor de fans bracht streamingservice Hulu daarom een teaser uit met nieuwe beelden van het aankomende seizoen.

Moss kruipt voor seizoen vier opnieuw in de rol van June, ook wel bekend als Offred, een dienstmeisje binnen de Gilead, een totalitaire regering die zich in de as van Amerika bevindt.

Na drie seizoenen van vluchtpogingen en succesvolle rebellie, vindt seizoen vier plaats in het kielzog van June's meest gewaagde operatie tot nu toe: het bevrijden van tientallen kinderen uit Gilead en naar Canada helpen vluchten. Een succesvolle operatie, slechts kort nadat June een hooggeplaatst lid van Gileads regering om het leven brengt.

In de laatste aflevering van seizoen drie was te zien dat June wordt neergeschoten en wordt weggedragen door een van de handmaids. Wat voor toekomst staat haar in seizoen vier te wachten?

Het wordt er in ieder geval een waarin tante Lydia (Ann Dowd) heel goed weet waartoe Offred in staat is. Dat wordt tevens duidelijk gemaakt in de teaser. Daarin wordt gesteld dat June "de verlossing voorbij is" en een actieve bedreiging vormt voor Gilead.

Naast Moss, die dit seizoen tevens een aflevering zal regisseren, en Dowd, keren ook Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, O-T Fagbenle, Amanda Brugel en Bradley Whitford terug voor seizoen vier.

The Handmaid's Tale (2017– )
8.5
In het voormalige Verenigde Staten, de Republiek Gilead, heerst in de nabije toekomst een theocratisch schrikbewind gebaseerd op een fundamentalistische uitleg van het oude Testament waar alle rechten van vrouwen zijn afgeschaft.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Elisabeth Moss in 'The Handmaid's Tale' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series VideolandThe Handmaid's Tale (2017– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten