Officiële titel nieuwe 'Evil Dead' bekend: 'Evil Dead Rise'

Officiële titel nieuwe 'Evil Dead' bekend: 'Evil Dead Rise'
24 juni 2020 om 16:50

Bruce Campbell vertelde onlangs in een interview dat de nieuwe Evil Dead-film Evil Dead Now zou gaan heten. Nu de officiële titel voor de nieuwe film in de horrorreeks is bekendgemaakt blijkt dat de acteur de fans om de tuin leidde. De titel is namelijk anders: Evil Dead Rise.

In een interview met Diabolique Magazine onthult Campbell de nieuwe officiële titel:

De officiële naam is Evil Dead Rise. We zijn nu bezig met een nieuw ontwerp van de film. Ik denk niet dat er iets gaat gebeuren voor 2021.

Waarom Campbell eerst een andere titel doorgaf is onduidelijk. Waarschijnlijk is hij vanuit hogerop gevraagd om toch de officiële titel te gebruiken nadat hij zijn eigen titel aan de wereld verkondigde. Campbell zal overigens zelf niet meespelen in Evil Dead Rise. Lee Cronin, bekend van The Hole in the Ground (2019), gaat de film regisseren.

Het is nog niet helemaal duidelijk of de film een vervolg is op het orginele verhaal of dat het een nieuwe poging is van een remake. In 2013 maakte regisseur Fede Álvarez Evil Dead (2013) als remake van de originele trilogie. Daarnaast speelde Campbell nog even mee in de serie Ash vs Evil Dead (2015–2018) (die nu op Netflix te zien is), waarna hij besloot afscheid te nemen van de franchise.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Army of Darkness' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films Bioscoop

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten