Netflix maakt een serie van de game 'Cyberpunk 2077'

Netflix maakt een serie van de game 'Cyberpunk 2077'
26 juni 2020 om 08:55

De nieuwste game waar iedereen het over heeft is nog niet eens uit, of Netflix is al bezig met een serie over het spel van de Poolse game-ontwikkelaars van CD Projekt Red. Cyberpunk 2077 wordt door de streamingdienst omgetoverd tot anime in Cyberpunk: Edgerunners.

De game wordt nu al bestempteld als de beste aller tijden en deed veel gamersharten sneller kloppen met het nieuws dat niemand minder dan Keanu Reeves één van de hoofdrollen speelt. Netflix springt graag op een hype van iemand anders en maakt nu dus tien afleveringen volledig in anime-stijl van de game. De serie wordt geproduceerd door Studio Trigger, een bekende anime-studio, en CD Projekt Red zelf. De game-ontwikkelaars hebben dus inspraak in de adaptatie van hun werk. Hiroyuki Imaishi zal de anime-serie regisseren.

Bekijk hier de officiële aankondiging van de makers van Cyberpunk Edgerunners:

In Cyberpunk 2077 speel je als V, een vrouw in Night City dat beheerst wordt door bedrijven en waar wetten niet meer gelden. In de Netflix-serie volgen we een kind dat leeft op de straten van diezelfde stad, waar hij moet zien te overleven in een nieuwe technologische maatschappij. Hij wordt, net als V, een huurling, oftewel een 'edgerunner' of 'cyberpunk'. Hoewel Cyberpunk Edgerunners pas in 2022 te zien zal zijn, komt de game 19 november uit.

Bekijk hier de trailer van Cyberpunk 2077:

Cyberpunk: Edgerunners
'Cyberpunk: Edgerunners' speelt zich af in Night City dat beheerst wordt door bedrijven en waar wetten niet meer gelden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Cyberpunk 2077' via CD Projekt Red
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixCyberpunk: Edgerunners

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten