'Spider-Man: No Way Home' nu eindelijk ook on demand te zien via Pathé Thuis

'Spider-Man: No Way Home' nu eindelijk ook on demand te zien via Pathé Thuis

Peter Parker (Tom Holland) komt voor de grootste uitdaging ooit te staan in Spider-Man: No Way Home (2021). De veelgeprezen Marvel-film is vanaf vandaag eindelijk ook on demand te zien via Pathé Thuis. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Spider-Man: No Way Home werd zó goed bezocht in de bioscoop, dat het zelfs wereldwijd de populairste bioscoopfilm van 2021 werd. De gebeurtenissen in No Way Home hebben directe gevolgen voor het leven van Dr. Strange in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), die komende mei in de bioscoop verschijnt.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Kijk op Pathé Thuis • Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te koop voor €13,99 en vanaf 11 april ook te huren vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk ook eens de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII
Afbeelding via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws