'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga' is nu te zien op Netflix

'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga' is nu te zien op Netflix
26 juni 2020 om 10:34

Vanaf vandaag geniet je op Netflix van de satirische film over het Eurovisie Songfestival: Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020). Will Ferrell en Rachel McAdams spelen met hun band de sterren van de hemel in de strijd om de muzikale eer.

In de muzikale komedie komen Lars (Ferrell) en Sigrit (McAdams) uit voor IJsland met hun band Fire Saga. De twee zijn niet bepaald de slimste ter wereld, maar proberen desondanks alle tegenslagen het beste van de wedstrijd te maken. Bekijk hier zelf hoe dat eraan toe gaat in de trailer:

Naast de excentrieke hoofdrol van Ferrell heeft de acteur ook het script voor de film geschreven. Samen met McAdams bezocht hij vorig jaar en het jaar daarvoor het Eurovisie Songfestival om zich goed voor te bereiden op de film. David Dobkin, bekend van Wedding Crashers (2005), regisseert Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Daarnaast spelen ook Pierce Brosnan, Dan Stevens en Demi Lovato mee. Alhoewel McAdams zingend te zien is in de film, is dit niet haar eigen stem. De Zweedse zangeres Molly Sandén zingt de muzikale stukken van het personage in.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je hier terecht.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)
6.6
Lars en Sigrit zijn een ambitieus muzikaal duo uit IJsland. Wanneer ze de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixEurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten