Troy Baker: 'Ik hoop dat Josh Brolin mij speelt in 'The Last of Us'-serie'

Troy Baker: 'Ik hoop dat Josh Brolin mij speelt in 'The Last of Us'-serie'
26 juni 2020 om 10:01

Troy Baker, de acteur die Joel speelt in de game The Last of Us, vertelt in een interview hoe hij hoopt dat Josh Brolin zijn personage speelt in de serie-adaptatie The Last of Us. Toen hij Brolin jaren geleden ontmoette, moedigde hij hem al aan om de rol te nemen.

Waar Netflix een serie maakt van de game Cyberpunk 2077, doet HBO dat met The Last of Us. Oscarwinnaar Johan Renck, die eerder aan de miniserie Chernobyl (2019) werkte, zal de adaptatie regisseren. Over de cast die de gamepersonages gaan vertolken is nog niets bekend, maar als het aan Baker ligt weet hij al precies wie hem moet spelen.

Ik weet nog goed dat ik Josh Brolin tegenkwam op het vliegveld. Hij herinnerde zich nog dat we een keer samen een drankje deden toen hij aan No Country for Old Men (2007) werkte en ik daarnaast aan een western. Ik vertelde hem dat er een game uit zou komen waar ik in meespeel, en dat hij mij veel heeft beïnvloedt met zijn werk. 'Als je ooit gebeld wordt om het personage Joel te spelen, zou ik vereerd zijn als je die rol aanneemt,' zei ik tegen Brolin.

Hoewel Baker ook zelf nog een keer in de huid van Joel kan kruipen voor de serie, ziet hij dat niet zitten. Alles dat hij het personage heeft willen en kunnen geven, heeft hij al in de game gedaan. Hij is nu benieuwd hoe iemand anders inhoud aan het personage kan geven. 19 juni kwam het vervolg op de game uit: The Last of Us Part II. Wanneer de serie te zien zal zijn op HBO is nog onduidelijk.

The Last of Us
Volg Joel, een smokkelaar die het tienermeisje Ellie over een post-apocalyptische Verenigde Staten moet begeleiden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'No Country for Old Men' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Celebrities Video on demandThe Last of Us

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten