Elizabeth Banks is Ms. Frizzle in live-actionremake van 'The Magic School Bus'

Elizabeth Banks is Ms. Frizzle in live-actionremake van 'The Magic School Bus'
26 juni 2020 om 10:58

Actrice Elizabeth Banks kruipt voor de live-actionremake van The Magic School Bus in de huid van de onverschrokken juf Ms. Frizzle.

Naast het spelen van de hoofdrol produceert Banks de film ook. Een regieklus zit er voor de actrice dit keer niet in. Eerder regisseerde ze haar eigen films wel, zoals bijvoorbeeld Charlie's Angels (2019) en Pitch Perfect 2 (2015). Wie de live-actionfilm zal regisseren is nog onbekend.

The Magic School Bus (1994–1997) was in de jaren 90 een populaire animatieserie. Het volgde de avonturen van de klas van Ms. Frizzle terwijl ze op schooluitjes gaan in de gele schoolbus (dat ook in een vliegtuig, onderzeeër, ruimteschip en surfplank kan veranderen). De bekende klas is in totaal 18 jaar lang op Amerikaanse televisie te zien geweest.

Bekijk hier het intro van de originele serie:

Het nieuws van een live-action remake van The Magic School Bus ontving gemixte reacties. Hoewel er veel potentie in het plan zit hopen fans niet dat de film de nostaligsche gevoelens van de serie voor ze verpest. Met Banks aan boord lijkt Universal in ieder geval een goede kant op te gaan. Met haar rol als Effie Trinket in The Hunger Games (2012) heeft ze al bewezen dat ze bizarre rollen als die van Ms. Frizzle prima kan spelen.

In 2017 kwam Netflix met een geanimeerd vervolg op de serie, waarin Kate McKinnon de zus van Ms. Frizzle, Fiona, speelt: The Magic School Bus Rides Again (2017– ). Het eerste seizoen van The Magic School Bus en twee seizoenen van de vervolgserie zijn nu op Netflix te bekijken.

The Magic School Bus
Live-actionremake van de kinderserie 'The Magic School Bus'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Love & Mercy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films CelebritiesThe Magic School BusThe Magic School Bus (1994–1997)The Magic School Bus Rides Again (2017– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten