Dramaserie 'A Very British Scandal' met Claire Foy komt naar Amazon Prime Video, nieuwe trailer nu te zien

Dramaserie 'A Very British Scandal' met Claire Foy komt naar Amazon Prime Video, nieuwe trailer nu te zien

De populaire BBC-serie A Very British Scandal (2022–2021) komt binnenkort naar Amazon Prime Video. De serie draait om een van de grootste tabloidschandalen van de jaren 60 en de nieuwe trailer is nu te zien.

De serie is gemaakt door het team dat ook komedieserie A Very English Scandal (2018) naar onze schermen bracht. A Very British Scandal draait om de echtscheiding van de Hertog en Hertogin van Argyll, een van de meest beruchte, buitengewone en brutale rechtszaken van de 20e eeuw.

Margaret, hertogin van Argyll (Claire Foy), beroemd om haar charisma, schoonheid en stijl, domineerde de voorpagina's, terwijl haar ex-man (Paul Bettany) haar ondertussen publiekelijk beschuldigde en nieuws over diefstal, geweld, drugsgebruik en omkoping naar buiten bracht. En een erg expliciete polaroidfoto, die haar de rest van haar leven zou achtervolgen…

Bekijk de nieuwe trailer hier:

De serie is gemaakt door Sarah Phelps. Naast Foy en Bettany spelen ook Julia Davis, Richard McCabe, Sophia Myles, Phoebe Nicholls en Amanda Drew mee. A Very British Scandal is vanaf 22 april te zien op Amazon Prime Video in de Verenigde Staten. Of de serie hier dan ook in Nederland te zien zal zijn, is nu nog niet bekend. Dit lijkt waarschijnlijk, maar Prime Video Nederland heeft dit nog niet bevestigd. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Amazon Prime Video verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

A Very British Scandal (2022–2021)
7.0
Kijk op Prime Video • Margaret, hertogin van Argyll (Claire Foy), beroemd om haar charisma, schoonheid en stijl, domineerde de voorpagina's, terwijl haar ex-man (Paul Bettany) haar ondertussen publiekelijk beschuldigde en nieuws over diefstal, geweld, drugsgebruik en omkoping naar buiten bracht.
Beeld: Still 'A Very British Scandal' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoA Very British Scandal (2022–2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws