'Riverdale' verlengd met een zevende seizoen

'Riverdale' verlengd met een zevende seizoen

Het is een goede week voor fans van Riverdale (2017– ): nadat deze week geheel onverwachts deel 2 van seizoen 6 begon op Netflix, is nu bekend dat de serie ook nog door mag met seizoen 7. Amerikaanse zender The CW heeft de dramaserie verlengd.

Het huidige seizoen verschijnt met wekelijkse afleveringen op Netflix en loopt tot aan de zomer. Als het goed is start seizoen 7 vervolgens in het najaar. Zoals we gewend zijn van Riverdale wordt de serie in de VS wekelijks uitgezonden, waarna de afleveringen telkens een dag later hier in Nederland op Netflix verschijnen.

Of seizoen 7 het einde betekent van Riverdale, is niet bekend. Zender The CW kondigt dit nieuwe seizoen namelijk nog niet aan als het laatste seizoen, wat vaak wel het geval is als een serie eindigt. De verlenging van Riverdale is onderdeel van een grote verlengingreeks van The CW. Zo mogen ook The Flash (2014– ), All American (2018– ) en Superman and Lois (2021– ) een nieuw seizoen. De twee laatstgenoemde series zijn nu te zien op HBO Max.

Komende weken verschijnt elke maandag een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 6 op Netflix. Seizoen 7 start ergens in het najaar op de streamingdienst. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Riverdale (2017– )
6.6
Kijk op Netflix • 'Riverdale' volgt het leven van Archie Andrews (K.J. Apa) in het stadje Riverdale en de geheimen die schuilen achter het perfecte plaatje dat het stadje uitstraalt.
Beeld: Still 'Riverdale' via The Cw
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixRiverdale (2017– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws