Trailer remake 'Pokémon: The First Movie' uitgebracht door Netflix

Niet bekend of Netflix de film ook in Nederland uitbrengt

Trailer remake 'Pokémon: The First Movie' uitgebracht door Netflix
22 januari 2020 om 11:51
23 januari 2020 om 10:35

De nieuwe CGI-remake van Pokémon: The First Movie (1998), genaamd Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019), debuteerde in Japan in juli 2019, maar zal binnenkort ook in ander landen te zien zijn via Netflix. Na een paar korte teasers heeft de streaminggigant de eerste Engelstalige trailer voor de film uitgebracht.

De Japanse versie van Evolution heeft het verhaal van de originele film in een nieuw jasje gestoken met gloednieuw, volledig computergegenereerd artwork. De film volgt Ash, Pikachu en hun vrienden terwijl ze proberen een plot van Team Rocket te dwarsbomen om de eerste volledig synthetische Pokémon, Mewtwo, te maken. Het plot zelf is niet zo heel veel anders dan het plot in Pokémon's eerste uitstapje in live-action-land vorig jaar: Pokémon Detective Pikachu (2019).

Pokémon: The First Movie (ook bekend als Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back) debuteerde oorspronkelijk in 1998 in Japan, en twee jaar later in Nederland en andere landen binnen en buiten Europa, waar het een groot succes was. Sinds de oorspronkelijke release zijn er 21 andere Pokémon-films geweest, maar geen enkele was zo succesvol of wordt zo goed beschouwd als het origineel.

Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution zal in de Verenigde Staten op 27 februari op Netflix te zien zijn. Of Nederland op diezelfde dag volgt, of later op de film wordt getrakteerd, is nog niet bekend.

Update: Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution zal ook vanaf 27 februari op Netflix in Nederland te zien zijn!

Beeld: Still uit de film 'Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sPokémon: The First Movie (1998)Pokémon the Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution (2019)

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…