'Falcon and the Winter Soldier' is volgens Anthony Mackie eigenlijk een zes uur lange Marvelfilm

'Falcon and the Winter Soldier' is volgens Anthony Mackie eigenlijk een zes uur lange Marvelfilm
29 juni 2020 om 09:41

Anthony Mackie heeft in een interview verteld dat de aankomende Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier (2021) hetzelfde zal voelen als de films van Marvel. Het enige verschil is wel dat het budget voor de serie een stuk lager ligt dan voor een gemiddelde Marvelfilm.

De miniserie kostte zo'n 150 miljoen dollar en dat is minder dan de helft van het budget van zo'n 350 miljoen dollar dat neergeteld werd voor Avengers: Endgame (2019). Dat het budget lager ligt was ook wel te merken, maar Mackie ziet die beperkingen als een positieve ervaring.

Het was geweldig, want ik heb het gevoel dat we de eerste Marvelshow waren met beperkingen vanwege het budget. Dat was altijd mijn ervaring, 'Het is Marvel, we kunnen oneindig blijven filmen.' En zij zijn van 'Nah'. Dus het was een hele andere ervaring ten opzichte van de rest van de films. Tegelijkertijd was het wel heel erg leuk.

Mackie vergelijkt het filmen met zomerkamp. Dezelfde groep mensen als in de film werkte ook aan de serie en die groep is volgens hem extreem gemotiveert. De serie wordt dan ook "precies geschoten zoals een film". Dat is uitzonderlijk. Zo zei Mackie nog nooit op een set van serie gewerkt te hebben die vergelijkbaar is met die van The Falcon and the Winter Soldier. Daarom gaat de serie volgens hem dus wel lijken op alle Marvelfilms, met het verschil dat hij zes uur duurt.

De precieze releasedatum van de serie is nog niet bekend. Vermoedelijk komt de serie ergens in augustus uit.

The Falcon and the Winter Soldier (2021)
7.4
Serie die draait om de karakters Falcon en The Winter Soldier uit de Marvel Cinematic Universe.
Beeld: Still 'The Falcon and the Winter Soldier' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+The Falcon and the Winter Soldier (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws