Lockdown-remake 'The Princess Bride' te zien op Quibi

Lockdown-remake 'The Princess Bride' te zien op Quibi
29 juni 2020 om 09:07

Jason Reitman werkte samen met een sterrencast om een remake van The Princess Bride (1987) te maken. Het idee ontstond nadat Reitman wakker werd tijdens de lockdown en besloot dat hij iets om handen wilde hebben.

Toen Reitman besloten had de uitdaging aan te gaan om een lockdown-remake te maken, benaderde hij acteurs die hij kende en vroeg hen simpelweg "Is dit iets wat je zou willen doen?" Gelukkig kwam daarop ook direct een positief antwoord, en leek het de castleden inderdaad een leuk idee.

En de cast is er niet zomaar een. Hij bestaat uit onder andere Hugh Jackman, Jack Black, Taika Waititi, Josh Gad, Andy Serkis, Joe Jonas, Sophie Turner, Neil Patrick Harris, David Burtka, Elijah Wood, Diego Luna én Jon Hamm.

Reitman heeft overigens niet echt geregisseerd. In plaats daarvan stuurde hij stills uit de originele film naar de castleden en gaf aan welke props, locatie en kleding van belang waren bij de scène.

Vanaf vandaag zal het eerste stukje van Princess Bride (2020) te zien zijn op streamingdienst Quibi en de komende twee weken zal de gehele film op het platform verschijnen.

Princess Bride (2020)
7.7
Remake van 'The Princess Bride' verteld in korte hoofdstukken met beroemdheden thuis tijdens de quarantaine.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Princess Bride' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand QuibiThe Princess Bride (1987)Princess Bride (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten