Jamie Foxx introduceert zijn gepassioneerde personage in nieuwe teaser trailer 'Soul'

Jamie Foxx introduceert zijn gepassioneerde personage in nieuwe teaser trailer 'Soul'
28 juni 2020 om 12:59

In een nieuwe teaser trailer van de animatiefilm Soul (2020), stelt Joe (ingesproken door Jamie Foxx) zichzelf aan ons voor.

De nieuwste animatiefilm van Disney en Pixar draait om het hiernamaals. Hoewel dit misschien wat heftig klinkt voor ouders die hun jonge kinderen de film willen laten zien, weet de film er een mooie en magische draai aan te geven. Op deze manier heeft Soul iets weg van Coco (2017), dat ook het thema dood behandelde maar dit op een manier doet die geschikt is voor kinderen.

In de nieuwste teaser leren we Joe kennen, die muziekles geeft op een middelbare school en voor wie muziek van levensbelang is. We zien dat hij een zoon heeft en dat zijn vader nog leeft, en dat hij het belangrijk vindt dat iedereen zijn of haar passie volgt. Bekijk hier de nieuwste beelden zelf:

Zoals we gewend zijn van Pixar is de animatiefilm niet alleen voor kinderen. Recentelijk zorgde Onward (2020) bijvoorbeeld ook voor vochtige ogen bij volwassen bioscoopbezoekers. Soul lijkt met de trailer hetzelfde effect te gaan hebben.

Naast Foxx spreken ook Tina Fey en Angela Bassett stemmen in. Soul is vanaf woensdag 25 november in de bioscoop te zien.

Soul (2020)
Een muzikant die zijn passie voor muziek heeft verloren, wordt uit zijn lichaam getransporteerd en moet zijn weg terug zien te vinden met behulp van de kinderziel, het meisje '22'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Soul' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen BioscoopSoul (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten