Regisseur Pablo Larraín weet niet wanneer filmen 'Lisey's Story' weer verdergaat

Regisseur Pablo Larraín weet niet wanneer filmen 'Lisey's Story' weer verdergaat
29 juni 2020 om 10:50

Pablo Larraín weet nog niet wanneer hij weer verder kan met zijn serie Lisey's Story. De serie, die gebaseerd is op een boek van Stephen King, kwam stil te liggen vanwege het coronavirus en het is nog onduidelijk wanneer en hoe de opnames weer verder gaan.

Larraín sprak hierover op de Cannes market. Er zaten al zo'n zes maanden van filmen op en er waren nog een paar weken van het filmschema te gaan. Daarop uitte Larraín ook zijn zorgen voor de gehele filmindustrie door de gevolgen van de coronacrisis. Hij vraagt zich af of kleinere filmproducties niet in de verdrukking komen als straks de grote blockbusters allemaal tegelijk gaan draaien. Zeker als filmtheaters daar meer aandacht dan normaal voor zullen hebben om hun gemiste inkomsten te compenseren.

Wel zegt Larraín dat hij graag weer aan het werk gaat en dat hij ook denkt dat film een belangrijke plek heeft in de maatschappij:

Ik weet dat we graag weer aan het werk willen gaan en ik denk dat het publiek over de hele wereld het nieuwe materiaal nodig heeft om deel te zijn van het culturele proces. Kan je je deze wereld voorstellen zonder cinema of televisie? (…) Mensen willen gezond en voorzichtig blijven, maar ze willen ook films blijven maken, en dat is prachtig om te zien.

Larraín zelf hoeft zich nog niet direct zorgen te maken. Recent werd bekend dat in zijn nieuwe project Spencer, over prinses Diana, Kristen Stewart de hoofdrol speelt. Op de Cannes market verkocht hij de film aan distributeur Neon voor vier miljoen dollar.

Lisey's Story
Een thriller die Lisey twee jaar na de dood van haar man volgt. Een reeks gebeurtenissen zorgt ervoor dat Lisey geconfronteerd wordt met bepaalde realiteiten over haar man die ze had verdrongen en vergeten.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+Lisey's Story

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten