'Bombshell'-schrijver Charles Randolph regisseert film over het coronavirus

'Bombshell'-schrijver Charles Randolph regisseert film over het coronavirus
29 juni 2020 om 11:31

Charles Randolph gaat het script schrijven voor een film over het begin van de coronavirus en hij zal ook zelf regisseren en produceren. De film, die nog geen titel heeft, zal Randolphs regiedebuut worden.

Randolph heeft al een aardig resumé opgebouwd als scriptschrijver. Zo schreef hij voor Bombshell (2019) en werkte hij samen met Adam McKay voor The Big Short (2015) en won daarmee een Oscar. Ook Margot Robbie, die in Bombshell speelde, had alleen positieve woorden over voor Randolphs script en gaf aan dat dat de reden was dat ze direct wist dat ze mee wilde doen aan de film.

Het nieuwe project van Randolph wordt gefinancierd en geproduceerd door SK Global. De film zal gaan over het ontstaan van het virus in Wuhan. De film zal dan ook onder andere in China opgenomen worden. Randolph zei over het onderwerp:

Hoe verder we graven, hoe rijker het verhaal van Wuhan wordt. Het is een ding om een monster te bevechten. Het is iets anders om een monster te bevechten in het donker.

Margaret Riley wordt een uitvoerend producent en Xian Li overziet het project voor de studio. John Penotti van SK Global sprak zijn vertrouwen uit over het idee.

Charles neemt ons mee op een prikkelend en onthullend drama dat we nu met zijn allen leven. Zijn heldere vertelling en zijn inzichten vormen het hart van het verhaal. We kunnen niet verheugder zijn om zijn visie en regiedebuut te ondersteunen.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten