'The Batman' krijgt releasedatum op HBO Max: DC-film volgende week al te zien

'The Batman' krijgt releasedatum op HBO Max: DC-film volgende week al te zien

Robert Pattinson komt naar HBO Max. Superheldenfilm The Batman (2022) draait nog steeds in de bioscoop en is volgende week ook al on demand te zien. De streamingdienst onthult zojuist de releasedatum.

De DC-film verschijnt maandag 18 april op HBO Max. Het oorsprongsverhaal van de Batman laten we dit keer achter ons en we volgen de rijke superheld nu hij al enkele jaren Gotham beschermt. De fluisterende, lage stem van de gemaskerde held vertelt ons hoe de schurken hem vrezen, maar de corruptie in de stad onverminderd doorgaat. Als een sadistische moordenaar toeslaat in Gotham, leidt dit Vengeance (zoals Batman zichzelf nog noemt) tot Selina Kyle (Zoë Kravitz), beter bekend als Catwoman. Ze slaan de handen ineen om de moordenaar te pakken.

Bekijk hier de trailer van The Batman:

De DC-film is geregisseerd door Matt Reeves, die eerder Dawn of the Planet of the Apes (2014) maakte. HBO Max is hierna nog niet klaar met de film, zo kondigde de streamingdienst al een serie aan over Colin Farrells personage The Penguin.

The Batman (2022)
7.8
Kijk op HBO Max • Twee jaar lang heeft Bruce Wayne (Robert Pattinson) de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen.

The Batman is vanaf 18 april te zien op HBO Max. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op HBO Max.

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max
Beeld: Still 'The Batman' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand HBO Max VOD-tips HBO Max-tipsThe Batman (2022)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws