Disney+ onthult eerste teaser 'Phineas and Ferb'-film

Disney+ onthult eerste teaser 'Phineas and Ferb'-film
30 juni 2020 om 15:46

Disney+ geeft in een nieuwe promo een kort kijkje in de nieuwe film van de bekende kinderserie Phineas and Ferb (2007–2015): Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (2020)

Het is de tweede film gebaseerd op de originele serie en zal exclusief op Disney+ te zien zijn. Candace Against the Universe speelt zich vijf jaar na de zomer uit de serie af en volgt Phineas en Ferb die door de ruimte reizen om hun zus Candace te redden. Zij werd ontvoerd door buitenaardse wezens naar een planeet ver weg van de aarde.

In de korte promo van Disney+ zien we hoe Candace ontvoerd wordt en hoe de kinderen achter haar aan gaan in de ruimte. Bekijk het hier zelf:

De makers vinden het belangrijk dat ze zowel nieuwe kijkers aanspreken, als oude vertrouwde fans die opgroeiden met de serie.

We hopen dat de mensen die met Phineas en Ferb opgroeiden de film waarderen. Het mooiste zou zijn als deze door het hele land in studentenkamers wordt bekeken.

Bijna de gehele cast uit de originele serie keert terug voor hun personages in de film. Zo spreekt Ashley Tisdale de stem van Candace in, en Vincent Martella die van Phineas. Ferb krijgt echter een nieuwe stem, die nu wordt ingesproken door David Errigo Jr. Naar alle waarschijnlijkheid zal een groot deel van de originele Nederlandse cast ook te horen zijn in de Nederlandse versie.

Candace Against the Universe zal in deze zomer te zien zijn, hoewel een datum nog niet is bekendgemaakt. Om je geheugen op te frissen van de serie kun je hier luisteren naar het intro van Phineas and Ferb:

Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (2020)
7.2
Na de gebeurtenissen uit de vorige film blijkt het dat Phineas and Ferb nog niet van het avontuur af zijn. De zus van de broertjes, Candace, wordt ontvoerd door aliens naar een verre planeet.
Beeld: Still 'Phineas and Ferb' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Phineas and Ferb (2007–2015)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws