Bekijk hier de nieuwste trailer van de magische Netflix-serie 'Cursed'

Bekijk hier de nieuwste trailer van de magische Netflix-serie 'Cursed'
30 juni 2020 om 16:54

Het lijkt een kruising te gaan worden tussen The Witcher (2019– ) en Game of Thrones (2011–2019): In de nieuwe Netflix-serie Cursed (2020– ) wordt een nieuwe draai gegeven aan het bekende verhaal van King Arthur. Netflix zet zojuist de nieuwste trailer online.

Ditmaal wordt het oude verhaal verteld vanuit het perspectief van Nimue (gespeeld door Katherine Langford), de jonge vrouw met magische krachten die geboren is om de machtige Lady of the Lake te worden. Na haar moeders dood komt ze Arthur tegen, een huurling die een eeuwenoud zwaard moet afgeven aan Merlin. Het is dit keer echter niet Arthur die het zwaard Excalibur kan hanteren, zoals we gewend zijn in eerdere vertellingen, maar Nimue.

In de nieuwste trailer zien we het moment dat Nimue het magische zwaard krijgt van haar moeder, vlak voordat ze uit elkaar worden gerukt en hun dorp platbrandt. We zien dat Nimue aan Arthur duidelijk probeert te maken dat ze een belofte heeft gemaakt aan haar moeder, en dat ze zich hieraan wil houden.

Tijdens haar reis vol zwaardgevechten en achtervolgingen te paard, verandert Nimue in een symbool van moed en rebelsheid tegen King Uther. Bekijk hier de nieuwste trailer zelf:

Het eerste seizoen van Cursed is vanaf 17 juli te zien op Netflix.

Cursed (2020– )
'Cursed' is een nieuwe bewerking van de legende van koning Arthur die wordt verteld vanuit het perspectief van Nimue (Katherine Langford).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Cursed' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixCursed (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten