Seth Rogen gaat aan de slag met een 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film

Seth Rogen gaat aan de slag met een 'Teenage Mutant Ninja Turtles'-film
1 juli 2020 om 08:32

De Teenage Mutant Ninja Turtles komen terug naar het witte doek. Point Grey Pictures, de studio van Seth Rogen, Evan Goldberg en James Weaver, gaat aan de slag met een nieuwe animatiefilm van de vier gemuteerde actiehelden.

Samen met Nickelodeon Animation gaan ze het avontuur aan. De gecomputeranimeerde film herstart de Ninja Turtle-franchise sinds de laatste animatieserie in 2012. Het verhaal begon ruim 30 jaar geleden met Teenage Mutant Ninja Turtles (1987–1996) en werd toen in 2003 weer hernieuwd met Teenage Mutant Ninja Turtles (2003–2009). Daarnaast zijn ook al eerder aantal films gemaakt, zoals Teenage Mutant Ninja Turtles (1990) dat uitgroeide tot een trilogie, en TMNT (2007).

Brian Robbins, president van ViacomCBS, is enthousiast over het aangekondigde project met de studio van Rogen:

Door de genialiteit van Seth, Evan en James toe te voegen aan de humor en actie die we gewend zijn van TMNT, creëren we iets geweldig nieuws met de franchise. Ik ben heel benieuwd naar wat ze er van weten te maken.

Jeff Rowe, schrijver van animatieseries als Disenchantment (2018– ) en Gravity Falls (2012–2016), zal de nieuwe TMNT-film regisseren gebaseerd op het script van Brendan O'Brien.

Daarnaast zal Point Grey Pictures ook voor Netflix werken aan een 2D-geanimeerde film gebaseerd op de tv-serie Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles. Concrete titels of releasedata van de twee projecten zijn nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Teenage Mutant Ninja Turtles' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Algemeen Films CelebritiesTeenage Mutant Ninja Turtles (2003–2009)Teenage Mutant Ninja Turtles (1987–1996)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten