'Ozark' stopt na een extra lang slotseizoen

'Ozark' stopt na een extra lang slotseizoen
1 juli 2020 om 08:58

Dat er een vierde seizoen aankomt van de meeslepende Netflix-serie Ozark (2017– ) wisten we al, maar dat het daar bij zal blijven is nieuw. Netflix kondigt op Twitter aan dat seizoen 4 de serie afsluit.

Toch breidt Netflix niet zomaar een einde aan een succesvolle serie; het vierde seizoen van Ozark bestaat uit 14 afleveringen die opgesplitst worden in twee delen van elk 7 afleveringen, in plaats van de gebruikelijke 10 afleveringen die we voorheen gewend waren. Op die manier is het net of we nu nog twee mini-seizoenen te zien krijgen.

Een extra groot seizoen betekent extra grote problemen voor de familie Byrde. Ik heb er zin in om met een grote klapper te eindigen.

Jason Bateman

Dat er grote problemen aan zitten te komen voor de familie was al enigszins duidelijk door de mega spannende cliffhanger waar seizoen 3 mee eindigt. Maker Chris Mundy keert terug om het verhaal tot een goed einde te laten komen samen met Bateman als de creatieve kracht achter de serie. Laura Linney (die Wendy speelt) zal seizoen 4 produceren.

Sinds de start in 2017 heeft Ozark 14 nomaties voor een Emmy in de wacht gesleept, waarvan Bateman er één won voor beste regisseur en Julia Garner (Ruth Langmore) voor beste actrice in een bijrol.

Het vierde seizoen van Ozark heeft nog geen releasedatum gekregen, maar we verwachten deze niet eerder dan richting het einde van 2021.

Ozark (2017– )
8.4
Financieel adviseur Marty Byrde vormt met zijn vrouw Wendy en hun twee tienerkinderen, een ogenschijnlijk doorsnee gezin.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Ozark' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixOzark (2017– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten