Netflix voegt vandaag 30+ films toe: dit zijn de 15 beste

Netflix voegt vandaag 30+ films toe: dit zijn de 15 beste
1 juli 2020 om 09:10
1 juli 2020 om 11:10

Aan het begin van de maand voegt Netflix doorgaans veel nieuwe films en series toe. Deze eerste dag van de maand juli lijken ze wederom aardig hun best te hebben gedaan bij het streamingplatform. Het aanbod van Netflix is vandaag namelijk 33 films rijker!

Om de keuze voor jou nóg makkelijker te maken, lichten we hieronder de 15 beste films voor je uit die vandaag zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix, met vandaag compleet nieuw, de Italiaanse Netflix Original-film Sotto il sole di Riccione (2020).

Benieuwd naar de beste films en series op Netflix? Bekijk dan onze toplijsten via Beste Films films op Netflix en Beste series op Netflix.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Netflix te zien zijn geweest.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • In 180, de gloriedagen van het Romeinse Imperium, overlijdt de grote keizer Antonius Marcus Aurileus (Richard Harris).
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • Hij doet zich voor als arts, hoogleraar, advocaat en piloot, en niemand twijfelt ooit aan zijn kunnen. Maar intussen licht Frank, amper twintig jaar oud, iedereen op en verdwijnt hij keer op keer zonder een spoor achter te laten.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • Wanneer Jake Blues uit de gevangenis wordt vrijgelaten, gaat hij met zijn broer Elwood naar het weeshuis waar ze samen opgroeiden.
 4. 7.8
  Kijk op Netflix • Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Door omstandigheden wordt hij overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford.
 5. 7.7
  Kijk op Netflix • Om te infiltreren in de New Yorkse maffia neemt undercover-agent Joe Pistone (Johnny Depp) de identiteit aan van gangster en juwelendief Donnie Brasco.
 6. 7.3
  Kijk op Netflix • Marmee March woont met haar vier dochters Meg, Jo, Beth en Amy in New England. Terwijl hun vader aan het front vecht van de Amerikaanse burgeroorlog, groeien de zussen op onder de hoede van hun sterke moeder.
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • Twee concurrerende a capella zanggroepen, Divisi (allemaal meisjes) en Treblemakers (allemaal jongens), strijden om het “International Championship of Collegiate A Capella” (ICCA) te winnen, dat elk jaar in de lente gehouden wordt op Carnegie Hall.
 8. 7.2
  Kijk op Netflix • Sandy (Olivia Newton-John), is een onschuldig dametje dat in de zomer verliefd wordt op Danny Zuko (John Travolta).
 9. 7.1
  Kijk op Netflix • Soms zijn de dingen die zich afspelen in je hoofd helemaal niet zo gek als je wel denkt. Dat geldt wis en waarachtig voor Craig, een tiener die stijjf staat van de stress.
 10. 7.1
  Kijk op Netflix • Welkom in Hotel Transsylvanië, het vijf-sterren complex van Dracula, waar monsters en hun families zich kunnen uitleven en mensen niet mogen komen.
 11. 7.0
  Kijk op Netflix • De jaren 30 worden in de Verenigde Staten gekenmerkt door misdaden en gangsters die het land onveilig maken. John Dillinger (Johhny Depp) is een bekende bankrover en moordenaar die steeds uit de handen van de politie glipt.
 12. 6.9
  Kijk op Netflix • John Bennett (Mark Wahlberg) laat als kind een kerstwonder uitkomen door zijn teddybeer tot leven te wekken. Jaren later is John Bennett volwassen en is de beer nog steeds zijn beste vriend.
 13. 6.9
  Kijk op Netflix • Iris (Kate Winslet) en Amanda (Cameron Diaz) zijn twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens.
 14. 6.7
  Kijk op Netflix • 'Nitro Circus: The Movie' geeft je een kijkje in het leven van Travis Pastrana en zijn adrenaline verslaafde vrienden.
 15. 6.6
  Kijk op Netflix • Sjakie komt uit een arm gezin en leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) met zijn mysterieuze chocoladefabriek.

Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten