'Avatar: The Way of Water' teasertrailer: James Cameron toont langverwachte eerste beelden

'Avatar: The Way of Water' teasertrailer: James Cameron toont langverwachte eerste beelden

Daar is hij dan: de teasertrailer van Avatar: The Way of Water (2022). Een select aantal journalisten kreeg hem onlangs al te zien tijdens CinemaCon en ook gelukkige bezoekers van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) zagen hem al voorbijkomen; nu is de teaser wereldwijd uitgebracht.

Het Avatar-vervolg speelt zich tien jaar na het origineel af en volgt opnieuw Jake Sully (Sam Worthington). Nu leeft hij met zijn familie op de planeet Pandora en leidt een rustig leven, tot een oude dreiging terugkeert. Hij moet weer samenwerken met Neytiri (Zoe Saldana) en het leger van de Na'vi om de planeet te beschermen.

Bekijk hier de teasertrailer van Avatar: The Way of Water:

James Cameron is terug voor de regie van het vervolg, met overige hoofdrollen voor Michelle Yeoh, Kate Winslet en Sigourney Weaver. Ook een derde deel is in de maak, waarvan de opnames gelijk met die van deel 2 zijn afgerond en die uitkomt in 2024. Dit keer zit er dus niet zoveel jaar tussen de films.

Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Avatar: The Way of Water (2022)
'Avatar: The Way of Water' vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.
Beeld: Still 'Avatar: Way of Water' via 20th Century Studios
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopAvatar: The Way of Water (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws