Taika Waititi over Christian Bale in 'Thor 4': 'De beste schurk die Marvel ooit heeft gehad'

Taika Waititi over Christian Bale in 'Thor 4': 'De beste schurk die Marvel ooit heeft gehad'

Christian Bale maakt komende zomer zijn intrede in het Marvel-universum in Thor: Love and Thunder (2022). Regisseur Taika Waititi is laaiend enthousiast over zijn rol als Gorr the God Butcher en noemt Bale zelfs "de beste schurk die Marvel ooit heeft gehad".

Bale staat erom bekend dat hij zich enorm kan transformeren. Hoe hij eruit zal zien als de Marvel-schurk is nog niet bekend, aangezien er nog geen officiële stills of beelden van hem in Thor 4 zijn onthuld. Ook concrete plotdetails over Gorr the God Butcher blijven nog even stil, maar duidelijk is in ieder geval dat Gorr het nieuwe Asgard zal aanvallen.

Het is een geweldig, heel leuk, vreemd groepje helden, een nieuw team voor Thor met Korg, Valkyrie, en The Mighty Thor. En, naar mijn bescheiden mening, hebben we waarschijnlijk de beste schurk die Marvel ooit heeft gehad in Christian Bale.

Taika Waititi

Naast Christian Bale introduceert Thor: Love and Thunder ook Russell Crowe als Zeus, die al even voorbijkwam in de teaser. Natalie Portman keert daarnaast terug als Jane Foster, die in de nieuwe film zal veranderen in Mighty Thor.

Thor: Love and Thunder draait vanaf woensdag 6 juli in de bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Love and Thunder' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws