'Uncharted' met Tom Holland vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

'Uncharted' met Tom Holland vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

Tom Holland brengt gamepersonage Nathan Drake tot leven in Uncharted (2022). De avontuurlijke actiefilm ging afgelopen maart in première en is vanaf vandaag eindelijk on demand te zien via Pathé Thuis.

Terwijl Nathan (Holland) op zoek is naar een schat, wordt hij vergezeld door Sully (Mark Wahlberg) en Chloe Frazer (Sophia Ali), die mogelijk een bijzondere klik heeft met Nathan. Samen gaan zij een gevaarlijke avontuur aan, op zoek naar 'de grootste schat die nooit is gevonden' en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer.

Bekijk hier de trailer van Uncharted:

De film is geregisseerd door Ruben Fleischer, bekend van Zombieland (2009) en Venom (2018). Naast Holland worden de overige hoofdrollen gespeeld door Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali en Tati Gabrielle. Ook Nolan North komt kort voorbij, de acteur die Nathan speelde in de games.

Uncharted (2022)
6.4
Kijk op Pathé Thuis (€ 4,99+) • In 'Uncharted' gaat de jonge, handige schatzoeker Nathan Drake (Tom Holland) op zijn eerste avontuur met zijn partner, grappenmaker Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).

Uncharted is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te koop voor €13,99 en vanaf 6 juni ook te huren vanaf €4,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / CTMG 2022
Afbeelding via Filmdepot / CTMG 2022
Beeld: Still 'Uncharted' via Filmdepot / CTMG 2022

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsUncharted (2022)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws