Nieuwe mysterieuze sciencefictionserie verrast Netflix-kijkers

Nieuwe mysterieuze sciencefictionserie verrast Netflix-kijkers
10 mei 2022 om 16:14

Dat Spanje goede midaadseries kan maken, wisten we. Maar dat ze ook thuis zijn in het sciencefictiongenre proberen ze nu te bewijzen met Bienvenidos a Edén (2021– ), een gloednieuwe serie over een mysterieus eiland. Al in de eerste week bereikt het Spaanse mysterie de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er in ons land massaal wordt gekeken naar Bienvenidos a Edén.

Andere handige Netflix-pagina's:

De thrillerserie heeft het al geschopt tot plaats drie in de top 10, en dat in de eerste week. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de serie over een groep jonge, aantrekkelijke mensen erg populair is. De populariteit is vooral verrassend door de tegenvallende IMDB-score van een 4.8 en een 'rotten' score van 50% op Rotten Tomatoes. Ondanks de negatieve recensies weet Bienvenidos a Edén veel kijkers te trekken.

Bienvenidos a Edén (2021– )
5.2
Kijk op Netflix • Ben jij gelukkig? Met deze vraag worden Zoa en vier andere aantrekkelijke jonge mensen, allen zeer actief op sociale netwerken, uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis op een geheim eiland, georganiseerd door het merk van een nieuw drankje.

Zoa en vier jonge, aantrekkelijke en op de sociale media actieve jongens en meisjes worden uitgenodigd voor het meest exclusieve feest uit de geschiedenis, dat zich afspeelt op een geheim eiland en wordt georganiseerd door het merk van een nieuw drankje. Wat begint als een spannend avontuur zal al snel veranderen in de reis van hun leven. Maar het paradijs is niet echt wat het lijkt…

Bekijk hier de trailer van Bienvenidos a Edén:

Beeld: Still 'Bienvenidos a Edén' via Netflix / Niete

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBienvenidos a Edén (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws