¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 vanaf volgende week op Netflix: alles over het slotseizoen

¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 vanaf volgende week op Netflix: alles over het slotseizoen

¿Quién Mató a Sara? (2021) komt volgende week tot een einde met een gloednieuw seizoen. Netflix kan nu niet anders dan antwoord geven op die ene vraag: wie heeft Sara vermoord? Hieronder lees je alles wat we weten over het aankomende seizoen van de Mexicaanse hitserie.

Let op: dit artikel bevat spoilers over ¿Quién Mató a Sara? seizoen 2!

Wat staat ons te wachtein in ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3?

"Wie zit er achter de waarheid? Wie heeft Sara echt vermoord?" aldus Netflix over seizoen 3. Net toen we dachten dat het Marifer was die Sara vermoordde door de touwen van de parachute door te snijden, werd alles op zijn kop gezet aan het einde van seizoen 2. Geheel onverwachts onthult Nicandro dat Marifer niet degene was die de misdaad pleegde, maar dat "wij het echt waren". Wie? Waarom? Eindelijk krijgen we dit seizoen antwoord op die ene vraag: wie heeft Sara vermoord?

Afbeelding via Netflix / Paulina Campos
Afbeelding via Netflix / Paulina Campos

Trailer ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3

Nieuwe personages

In seizoen 3 voegen een aantal nieuwe namen zich bij de cast: Rebecca Jones en Jean Reno. Welke rollen zij precies op zich nemen, is nog niet bekend. De hoofdrollen worden opnieuw gespeeld door Carolina Miranda, Ginés García Millán, Claudia Ramírez, Eugenio Siller, Manolo Cardona, Juan Carlos Remolina en Diana Mercado Armenta.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Wanneer verschijnt ¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 op Netflix?

Oorspronkelijk zou het nieuwe seizoen van de Mexicaanse hitserie pas in juni verschijnen. Toen kwam Netflix plots met goed nieuws, want het nieuwe seizoen is al vanaf volgende week woensdag 18 mei te zien op de streamingdienst. Die dag verschijnen de nieuwe afleveringen om 09:00 uur 's ochtends online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

¿Quién Mató a Sara? (2021)
6.4
Kijk op Netflix • Na 18 jaar in de gevangenis neemt Alex wraak op de familie Lazcano, die hem erin geluisd heeft voor de moord op zijn zus Sara om hun reputatie te redden.
Afbeelding via Netflix / Paulina Campos
Afbeelding via Netflix / Paulina Campos
Beeld: Still '¿Quién Mató a Sara?' via Netflix / Paulina Campos

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips¿Quién Mató a Sara? (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws