Disney+ deelt trailer 'The Orville' seizoen 3: 'The Orville: New Horizons'

Disney+ deelt trailer 'The Orville' seizoen 3: 'The Orville: New Horizons'

Disney+ deelt de trailer van seizoen 3 van The Orville (2017– ), met de benaming The Orville: New Horizons. In de trailer lijkt het erop dat de bemanning van 'The Orville' nauw betrokken zijn bij aanzienlijk veel conflicten. Daarnaast zijn ze op zoek naar vrede, waarbij hun oude vijanden terugkomen. Het seizoen lijkt vol te zitten met actie en een sfeer van ernst en humor.

The Orville: New Horizons speelt zich 400 jaar in de toekomst af. De bemanning van de 'U.S.S. Orville' zet hun verkenningsmissie voort, terwijl ze navigeren door zowel de mysteries van het universum als de complexiteit van hun eigen relaties.

De eerste twee seizoenen van de serie zijn gemaakt door Fox, maar in juli 2019 werd bekendgemaakt dat de serie verhuisde naar Hulu en Disney+, vanwege de productie eisen. Dit betekent niet dat er veel aan de cast veranderd. Peter Macon, Scott Grimes, maker en schrijver Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Jessica Szohr, J Lee, Mark Jackson en Chad L. Coleman. Ook is Anne Winters te zien in de trailer, waar ze haar niet al té goede navigatievaardigheden van haar personage, Charly Burke, duidelijk laat zien.

Het is nog niet zeker wanneer seizoen 3 in Nederland verschijnt op Disney+. In de VS verschijnt het nieuwe seizoen al op 2 juni. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

The Orville (2017– )
8.0
Kijk op Disney+ • 'The Orville' gaat over de avonturen van het sterrenschip "The Orville" en de bemanning onder het commando van captain Ed Mercer.
Beeld: Still 'The Orville' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+The Orville (2017– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws