Scenarist 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' bevestigt discussies over Deadpool

Scenarist 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' bevestigt discussies over Deadpool

Na het verschijnen van Tobey Maguire en Andrew Garfield in Spider-Man: No Way Home (2021), waren de meeste Marvel-fans voorbereid op nog meer baanbrekende cameo's in Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Eén van de grootste geruchten voor de release van de film, was dat Ryan Reynolds' personage Deadpool zou verschijnen als langverwachte introductie van de fan-favorieten.

Toch verscheen hij niet, maar scenarist Michael Waldron bevestigt aan ComicBook.com dat er wél gesprekken over zijn geweest.

Ja, we hebben erover gesproken. Ik denk dat we in deze film over alles hebben gesproken. Dus het zou gek zijn geweest om dat niet aan de orde te stellen, maar het voelde uiteindelijk niet als… Het voelde gewoon niet als de juiste plek. Maar ja, we hebben het er natuurlijk over gehad.

Michael Waldron

Reynolds ontkende zelf alle geruchten over zijn verwachte Doctor Strange-cameo. Maar fans bleven hoop houden aangezien Garfield hetzelfde deed over zijn verschijning in No Way Home. Helaas kwamen fans dit keer van een koude kermis thuis. Toch zaten er wel degelijk grote cameo's in de nieuwe Marvel-film met Benedict Cumberbatch.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is op dit moment te zien in de bioscoop. De complete recensie van de film is op deze pagina te lezen.

Beeld: Still 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopDeadpool (2016)Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws