3 tips voor spannende thrillers op Netflix

3 tips voor spannende thrillers op Netflix

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de beste thrillers op Netflix. Hieronder vind je drie spannende thrillers die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Se7en

Se7en (1995)
8.6
Kijk op Netflix • Detective William Somerset (Morgan Freeman) heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills (Brad Pitt), opleiden.

De film volgt het verhaal van twee rechercheurs die een sadistische seriemoordenaar opsporen die zijn slachtoffers kiest volgens de zeven hoofdzonden. Brad Pitt speelt rechercheur David Mills, een hoopvol maar naïeve nieuweling die samenwerkt met rechercheur William Somerset (Morgan Freeman), die op het punt staat met pensioen te gaan. Samen volgen ze elke stap van de moordenaar en zijn ze één voor één getuige van de nasleep van zijn gruwelijke misdaden. De slachtoffers stapelen zich in hoog tempo op, en de twee moeten snel zijn om hem te stoppen.

Bekijk hier de trailer van Se7en:

2 Blood Diamond

Blood Diamond (2006)
8.0
Kijk op Netflix • Nadat Afrikaanse rebellen de visser Solomon Vandy bij zijn vrouw en kinderen weghalen, wordt hij gedwongen te werken in de diamantvelden van Sierra Leone, waar hij een bijzondere edelsteen verbergt.

Visser Solomon Vandy (Djimon Hounsou) droomt ervan dat zijn jonge zoon Dia dokter zal worden. Zijn dromen vallen echter in duigen als de rebellen zijn dorp binnenvallen en hem ontvoeren om in de diamantmijnen te gaan werken. Als hij een enorme diamant vindt en besluit deze voor zichzelf te houden, komt hij in contact met huursmokkelaar Danny Archer (Leonardo DiCaprio), die hem naar zijn familie belooft terug te brengen in ruil voor de diamant.

Bekijk hier de trailer van Blood Diamond:

3 The Mauritanian

The Mauritanian (2021)
7.4
Kijk op Netflix • 'The Mauritanian' vertelt het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi (Tahar Rahim), die door de Amerikaanse regering werd opgepakt voor de aanslagen op 9/11 en zonder enige vorm van rechtspraak gevangen werd gezet in Guantamo Bay.

Nancy Hollander (Jodie Foster) staat de man bij die ervan wordt beschuldigd achter de aanslagen op 9/11 te zitten: Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim). Samen met haar collega Teri Duncan (Shailene Woodley) moet Hollander keihard haar best doen om haar client uit de harde omstandigheden van de Guantanamo Bay-gevangenis te krijgen. Alsof Hollander het nog niet moeilijk genoeg heeft met de bureaucratie, krijgt ze ook te maken met militaire aanklager Lt. Col. Stuart Couch (Benedict Cumberbatch), die hoopt de dood van zijn collega-militairen bij de aanslag in 2001 te wreken. De thriller is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Bekijk hier de trailer van The Mauritanian:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle thrillers op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Blood Diamond' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws