Netflix deelt de tweede teaser van 'Resident Evil'

Netflix deelt de tweede teaser van 'Resident Evil'

Netflix deelt zojuist de tweede teasertrailer van horrorserie Resident Evil (2022). De serie is gebasseerd op de gelijknamige game, die al jaren bovenaan de verkooplijsten staat.

Resident Evil speelt zich af in 2036. 14 jaar nadat Joy, een antidepressivum dat bedoeld was om de mens beter te maken, zoveel pijn heeft veroorzaakt. Jade Wesker vecht om te overleven in een wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige geïnfecteerde wezens. In dit absolute bloedbad wordt Jade achtervolgd door haar verleden in New Raccoon City. Dit komt door de huiveringwekkende connecties van haar vader met de sinistere Umbrella Corporation, maar vooral door wat er met haar zus, Billie, is gebeurd.

Het verhaal speelt zich af over twee tijdlijnen. De eerste volgt de 14-jarige Jade en Billie tijdens hun verhuizing naar New Raccoon City. Ze komen tot het besef dat hun vader duistere geheimen verbergt die de wereld zouden kunnen vernietigen. De tweede tijdlijn vindt plaats een decennium in de toekomst, waar nog maar 15 miljoen mensen over zijn met meer dan 6 miljard dieren en mensen die besmet zijn met het T-virus. We volgen Jade, nu dertig, in haar pogingen om te overleven in deze wereld.

Dit is echter niet de eerste keer dat Resident Evil op het scherm verschijnt. Vorig jaar kwam Netflix met de geanimeerde serie Resident Evil: Infinite Darkness (2021). Ook regisseerde Paul W.S. Anderson de filmreeks Resident Evil (2002) met zijn vrouw Milla Jovovich in de hoofdrol.

Resident Evil is vanaf 14 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix

Beeld: Still 'Resident Evil' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sResident Evil (2002)Resident Evil: Welcome to Raccoon City (2021)Resident Evil: Infinite Darkness (2021)Resident Evil (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws