Warner Bros. deelt nieuwe beelden van 'Elvis' met Tom Hanks

Warner Bros. deelt nieuwe beelden van 'Elvis' met Tom Hanks

Warner Bros. heeft zojuist een nieuwe clip uitgebracht van de aankomende Elvis (2022)-film. In de clip zien we Elvis, gespeeld door acteur Austin Butler, tijdens zijn eerste echte optreden. Tom Parker, gespeeld door acteur Tom Hanks, ziet meteen dat Elvis speciaal is. De scène is gebaseerd op een echt optreden van Elvis, dat zijn carrière een vliegende start te gaf, hoewel de gebeurtenissen in de clip iets dramatischer zijn gemaakt.

De aankomende biopic van regisseur Baz Luhrmann heeft al flink wat aandacht gekregen. De foto's van Austin Butler als Elvis werden met lof en ontzag ontvangen, ook werd hij geprezen voor zijn toewijding aan de rol.

De film is geregisseerd, geproduceerd en deels geschreven door Luhrmann die voornamelijk bekend is van films als Moulin Rouge! (2001) en Romeo + Juliet (1996). Het project ligt dus in goede handen.

De film is vanaf 24 juni in de bioscoop te zien.

Elvis (2022)
'Elvis' verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (Butler), gezien vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager kolonel Tom Parker (Hanks).
Beeld: Still 'Elvis' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopElvis (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws