Bizarre documentaire schiet de top 10 binnen op Netflix

Bizarre documentaire schiet de top 10 binnen op Netflix

Op Netflix is sinds deze week een gloednieuwe documentaire te zien: Our Father (2022). Het bizarre verhaal over een vruchtbaarheidsarts die meer dan 90 kinderen kreeg is gelijk een hit. Nu al staat de film in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er in ons land massaal wordt gekeken naar Our Father.

Andere handige Netflix-pagina's:

Het bizarre verhaal heeft het al geschopt tot plaats vijf in de top 10, en dat in de eerste paar dagen. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de docu over Jacoba Ballard en zijn vele broers en zussen erg populair is.

Our Father (2022)
6.6
Kijk op Netflix • Een vrouw neemt thuis een DNA-test af en blijkt meerdere halfbroers en -zussen te hebben. Ze ontdekt een schokkend complot met donorsperma door een populaire arts.

Jacoba Ballard was enig kind en droomde altijd al van een broertje of zusje. Zij is verwekt via donorsperma, en een DNA-thuistest leidde tot de ontdekking van niet één maar zeven halfbroers en -zussen. Toen de groep meer te weten wilde komen over hun merkwaardige stamboom, ontdekten ze al snel de misselijkmakende waarheid: de vruchtbaarheidsarts van hun ouders had zijn patiënten geïnsemineerd met zijn eigen sperma - zonder hun medeweten of toestemming.

Bekijk hier de trailer van Our Father:

Beeld: Still 'Our Father' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsOur Father (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws