Charlize Theron onthult beelden achter de schermen van Marvel-karakter Clea

Charlize Theron onthult beelden achter de schermen van Marvel-karakter Clea

Wie de nieuwste Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) gezien heeft of ons artikel over de mid-creditsscène gelezen heeft, weet het al: een nieuw Marvel-karakter wordt binnenkort op beeld verwezenlijkt, Clea, gespeeld door Oscarwinnaar Charlize Theron.

In de mid-creditsscène van Doctor Strange in the Multiverse of Madness zagen we hoe Charlize Theron, in de rol van een nieuwe held, een beroep doet op Strange om een incursie te voorkomen. Voor wie dit karakter nader wil bekijken en beter kennis wil maken is er goed nieuws, want de van oorsprong Zuid-Afrikaanse actrice heeft foto's van haar karakter onthult via Instagram. Bekijk de beelden hieronder:

Marvel Comics-fans zijn al jarenlang op de hoogte van Clea, maar voor veel MCU-fans komt haar intrede als een verrassing. Toen Doctor Strange (2016) uitkwam, waren stripboekenlezers teleurgesteld dat een belangrijk personage compleet ontbrak in de film, Clea, een van de de sleutelfiguren uit de strip. Ondanks haar menselijk voorkomen, is Clea niet afkomstig van aarde maar van de Dark Dimension. Nadat Strange haar uit de Dark Dimension redt, verliest Clea haar superkrachten. Aanpassen aan het leven zonder haar gaven is een bijna onoverkomelijk obstakel. Gelukkig staat Strange haar bij en wordt ze minstens net zo handig met magische krachten als Strange zelf.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws