Apple TV+ deelt trailer 'Cha Cha Real Smooth' met Dakota Johnson

Apple TV+ deelt trailer 'Cha Cha Real Smooth' met Dakota Johnson

Apple TV+ deelt de trailer van de nieuwe komedie dramafilm Cha Cha Real Smooth (2022). De film is geschreven en geregisseerd door Cooper Raiff en won de Audience Award op het Sundance Film Festival in 2022.

De 22-jarige Andrew, gespeeld door Cooper Raiff, is net afgestudeerd en heeft geen duidelijk plan voor zijn toekomst. Hij zit thuis vast in New Jersey. Maar als er één ding is dat op zijn niet-bestaande cv thuishoort, dan is het wel hoe je een feestje begint. Dit levert hem de perfecte baan op als bar mitswa-gastheer voor de klasgenoten van zijn jongere broer.

Wanneer Andrew bevriend raakt met Lola en haar moeder Domino, gespeeld door Fifty Shades of Grey (2015)-actrice Dakota Johnson, ontdekt hij eindelijk wat hij wil voor zijn toekomst. Andrew wordt Lola's oppas en langzaam onstaat er een band tussen Domino en hem, ondanks Domino's verloving aan een andere man.

Cha Cha Real Smooth is vanaf 17 juni te zien op Apple TV+.

Cha Cha Real Smooth (2022)
7.5
De 22-jarige Andrew (Cooper Raiff) is net afgestudeerd en heeft geen duidelijk plan voor zijn toekomst. Hij zit thuis vast in New Jersey.
Beeld: Still 'Cha Cha Real Smooth' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Apple TV+Cha Cha Real Smooth (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws