Alle seizoenen van komedieserie met Oekraïense president Zelensky nu te zien op Netflix

Alle seizoenen van komedieserie met Oekraïense president Zelensky nu te zien op Netflix
17 mei 2022 om 10:16

Een dag eerder dan verwacht, maar vanaf nu zijn alle seizoenen van Servant of the People (2015–2019) te zien op Netflix. De hoofdrol in de komedieserie wordt gespeeld door niemand minder dan Volodymyr Zelensky, de president van Oekraïne die de afgelopen tijd veel voorbijkomt in de media door de Russische invasie in zijn land.

Een Oekraïense leraar (Volodymyr Zelensky) houdt een tirade tegen de corruptie in de regering en gaat met zijn speech viral op sociale media. De uitbarsting en de landelijke aandacht leidt er uiteindelijk toe dat hij wordt verkozen tot nieuwe president van het land.

Bekijk hier de trailer van Servant of the People:

Na de Russiche invasie verscheen Servant of the People ook al in de VS op Netflix. Vandaag is Nederland dus aan de beurt. Er werden tussen 2015 en 2019 drie seizoenen gemaakt van de politieke, satirische serie en deze kreeg zelfs een film: Servant of the People 2 (2016), die nu ook te zien is op Netflix. In hetzelfde jaar dat de serie stopte, werd Zelensky op 21 april verkozen tot president.

Servant of the People (2015–2019)
7.3
Kijk op Netflix • Nadat de tirade van een Oekraïense leraar (gespeeld door de huidige Oekraïense president Volodymyr Zelensky) tegen de corruptie in de regering viral wordt op de sociale media, wordt hij verkozen tot nieuwe president van het land.

Servant of the People is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Servant of the People' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsServant of the People (2015–2019)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws