Nieuwe misdaadserie van 'The Good Wife'-maker nu al populairste serie op Netflix

Nieuwe misdaadserie van 'The Good Wife'-maker nu al populairste serie op Netflix

Op Netflix is sinds afgelopen vrijdag een gloednieuwe misdaadserie te zien: The Lincoln Lawyer (2022– ). Het spannende verhaal over advocaat Mickey Haller beleeft een enorm goed openingsweekend en lijkt een regelrechte hit. Nu al staat de film bovenaan in de top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er in ons land massaal wordt gekeken naar The Lincoln Lawyer.

Andere handige Netflix-pagina's:

De gloednieuwe serie heeft het al geschopt tot de eerste plaats in de top 10, en dat in de eerste paar dagen. Concrete kijkcijfers houdt Netflix altijd geheim, maar het is duidelijk dat de serie over de advocaat enorm populair is. De serie is ontwikkeld en geproduceerd door Ted Humphrey, die man achter de tevens populaire misdaadserie The Good Wife (2009–2016).

The Lincoln Lawyer (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Serie gebaseerd op de film 'Lincoln Lawyer' waarin topadvocaat Mickey Haller uit L.A. na een ongeluk aan de kant gezet wordt.

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek The Brass Verdict van Connelly. Mickey (Manuel Garcia-Rulfo) probeert zijn draai te vinden nadat hij een tijd niet als advocaat heeft gewerkt. Hij keert terug naar Los Angeles waar hij wordt meegesleurd in de zaak en een mysterie moet oplossen. Ook heeft hij zijn handen vol aan zijn twee ex-vrouwen: hij is onlangs gescheiden van Lorna (Becki Newton), en zijn eerste vrouw, Maggie (Neve Campbell), met wie hij een dochter Hayley (Krista Warner) deelt.

Bekijk hier de trailer van The Lincoln Lawyer:

Beeld: Still 'The Lincoln Lawyer' via Netflix / Lara Solanki

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Lincoln Lawyer (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws