Netflix-serie 'Black Mirror' krijgt een zesde seizoen

Netflix-serie 'Black Mirror' krijgt een zesde seizoen

Het is alweer bijna drie jaar geleden dat het vijfde seizoen van Black Mirror (2011– ) verscheen. Zojuist is bekendgemaakt dat de satirische serie door Netflix verlengd wordt met een zesde seizoen. Naar verwachting zullen de nieuwe afleveringen opnieuw extra lang zijn net zoals het geval was bij het vijfde seizoen.

De serie, bedacht door Charlie Brooker, werd na het vierde seizoen door Netflix overgenomen van Channel 4. Elke aflevering van de serie is een nieuw en afgerond verhaal, dus ook degenen die de voorgaande seizoenen niet gezien hebben, kunnen zich op de nieuwe verhalen verheugen.

Black Mirror (2011– )
8.8
Kijk op Netflix • 'Black Mirror' is een anthologieserie waarin iedere aflevering zich afspeelt op een andere locatie of in een andere realiteit met telkens nieuwe personages in de hoofdrol.

Eerder vertelde Brooker dat hij het, anders dan men misschien zou denken, in moeilijke tijden belangrijk vindt om komische series als deze te maken. Juist wanneer het lijkt alsof niets meer goed kan gaan in de wereld, hoeft hij niet meer voor het ergste te vrezen en kan hij zijn creativiteit de vrije loop laten gaan, voegt hij daar nog aan toe. Vooral de pandemie zou hem nieuwe energie hebben gegeven voor content.

Netflix werkt nu aan de voorbereidingen van de opnames waaronder de casting. Er is nog geen datum genoemd voor de opnames of de release. Seizoen 1 tot en met 5 van Black Mirror zijn nu te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Black Mirror' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixBlack Mirror (2011– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws