Vanavond op tv zónder reclame: Zweedse horrorfilm 'Let the Right One In'

Vanavond op tv zónder reclame: Zweedse horrorfilm 'Let the Right One In'
4 juli 2020 om 17:09

Elke dag lichten we de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Zweedse drama-horrorfilm Let the Right One In (2008), geregisseerd door Tomas Alfredson.

In Let the Right One In (Låt den rätte komma in) wordt de 12-jarige Oskar continu geplaagd door twee bullebakken. Op een dag maakt hij kennis met zijn nieuwe buurmeisje en de twee worden vrienden. Sinds ze naast Oskar en zijn familie is komen wonen, sterven plotseling een hoop mensen, maar niemand weet waarom, behalve Oskar, die van een geheim van zijn buurmeisje afweet.

Bekijk hier alvast de trailer van Let the Right One In om in de stemming te komen:

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Ajvide Lindqvist, die ook het scenario van de film schreef. Let the Right One In won meer dan 55 internationale filmprijzen, waaronder de Saturn- en de British Independent Film Award voor beste internationale film.

Let the Right One In is vanavond laat om 00:40 zonder reclame te zien op de NPO 3! Heb je deze film al gezien of lig je dan al lang in je bed? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv.

Let the Right One In (2008)
7.9
Oskar is een 12-jarig jongetje, dat continu wordt geplaagd door twee bullebakken. Op een dag maakt Oskar kennis met zijn nieuwe buurmeisje en de twee worden vrienden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Let the RIght One In'

Meer over:

Televisie FilmsLet the Right One In (2008)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten