Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week met o.a. 'Queen of the South' seizoen 3 & 4

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week met o.a. 'Queen of the South' seizoen 3 & 4
5 juli 2020 om 09:16

Week 27 komt alweer ten einde en dat betekent dat we de balans op kunnen maken voor Netflix. Gisteren deden we dat voor de nieuw toegevoegde films van deze week op Netflix; vandaag bekijken we de series. We lichten hieronder de beste series uit die deze week nieuw op Netflix zijn uitgebracht of waarvan nieuwe afleveringen zijn verschenen.

In bijna alle gevallen gaat het in de lijst om nieuwe toegevoegde seizoenen. In de lijst zijn alleen de familieserie The Baby-Sitters Club (2020– ) en de documentaire-misdaadserie Unsolved Mysteries (2020– ) compleet nieuw op Netflix. Van de rest van de series zijn nieuwe seizoenen toegevoegd.

Bij elke uitgelichte serie staat vermeld welke afleveringen en/of seizoenen deze week op Netflix zijn toegevoegd. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.9
  Kijk op Netflix • Teresa vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat in Spanje wonen en wil daar de grootste drugssmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken.
 2. 7.8

  Gotham (2014–2019)

  Seizoen 5, 12 afleveringen
  Kijk op Netflix • Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken in Gotham ooit oplossen:
 3. 7.7
  Kijk op Netflix • 'Las chicas del cable' peelt zich af in de jaren 1920 bij een telefoonmaatschappij in de Spaanse hoofdstad Madrid.
 4. 7.4

  BNA: Brand New Animal (2020)

  Nieuw! Seizoen 1, 12 afleveringen
  Kijk op Netflix • 'BNA: Brand New Animal' speelt zich af in de 21e eeuw, waar het bestaan van mensachtige dieren die al eeuwenlang in de duisternis leven aan de wereld is geopenbaard.
 5. 7.4

  Unsolved Mysteries (2020– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • De oorspronkelijke makers van 'Unsolved Mysteries' en de producenten van 'Stranger Things' nodigen je uit om nieuwe mysteries op te lossen.

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Queen of the South' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten