'Pirates of the Caribbean'-producent Jerry Bruckheimer bespreekt terugkeer Johnny Depp

'Pirates of the Caribbean'-producent Jerry Bruckheimer bespreekt terugkeer Johnny Depp

Jerry Bruckheimer produceerde tot nu toe alle Pirates of the Caribbean-films. De franchise is nog niet afgelopen, ook niet nu Johnny Depp negatief in het nieuws is. Een zesde film, Pirates of the Caribbean 6, ook wel bekend als het Untitled Pirates of the Caribbean/Margot Robbie Project, staat op de planning. De grote vraag die heerst, is of Depp hier onderdeel van uit zal maken. Bruckheimer sprak zich hier eindelijk over uit.

In 2020 werd voor het eerste gemeld dat er een nieuwe Pirates-film onderweg was, deze keer met Margot Robbie in de hoofdrol. Vanaf dat moment benieuwde het fans of Robbie Depp zou vervangen of dat de twee ook naast elkaar kunnen bestaan in de film. Daarnaast is het überhaupt de vraag of er een reële mogelijkheid is dat Depp zijn rol als Jack Sparrow ooit weer op zal pakken.

Bruckenheimer is momenteel druk bezig met de promotie van zijn nieuwste film Top Gun: Maverick (2022), maar toch heeft hij tijd om na te denken en vragen te beantwoorden over zijn toekomstige Pirates-project. Momenteel werkt de producent aan twee scenario's, één met Robbie in de cast en één waarbij dat niet het geval is. Op de vraag of Sparrow nog terug kan keren, antwoordde hij:

Op dit moment niet. Over de toekomst moet nog worden beslist.

Hoewel Bruckenheimer nog geen definitief besluit lijkt te hebben genomen, is zijn antwoord ook weinig hoopvol. Bovendien liet Depp onlangs tijdens een rechtszaak weten dat voor hem een terugkeer naar Disney er niet meer in zit.

Beeld: Still 'Pirates of the Caribbean: At World's End' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsPirates of the Caribbean 6

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws