Amazon Prime Video onthult trailer van 'The Boys' seizoen 3

Amazon Prime Video onthult trailer van 'The Boys' seizoen 3

Het langverwachte derde seizoen van The Boys (2019– ) komt er nu echt bijna aan. Over ongeveer twee weken zullen de eerste nieuwe afleveringen verschijnen op Amazon Prime Video, en de officiële, duistere trailer is nu al te zien.

The Boys draait om een aantal corrupte superhelden die hun bijzondere krachten misbruiken, in plaats van dat ze zich inzetten om de wereld beter te maken. In de serie volgen we een groep mensen die hun best doen om de helden tegen te houden en ze terug naar het goede pad te brengen, maar daarvoor moeten ze wel eerst achter de schokkende waarheid over The Seven en Vought zien te komen.

Bekijk de kersverse trailer van The Boys seizoen 3 hier:

De hoofdrollen in het nieuwe seizoen worden gespeeld door Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en natuurlijk Jensen Ackles. De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Garth Ennis en Darick Robertson, die zelf ook meewerken aan de verfilming. Eric Kripke is de showrunner.

The Boys (2019– )
8.7
Kijk op Prime Video • In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'.

Het nieuwe seizoen van The Boys is vanaf 3 juni te zien op Amazon Prime Video. Dan verschijnen de eerste drie afleveringen, en in de weken erna verschijnt er iedere vrijdag een nieuwe afleveringen. Op 8 juli wordt de serie afgesloten met een spannende seizoensfinale. De eerste twee seizoenen van The Boys zijn ook te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van het platform vind je hier.

Beeld: Still 'The Boys' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoThe Boys (2019– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws