Genoten van 'Heartstopper' op Netflix? Bekijk dan ook deze 5 vergelijkbare series

Genoten van 'Heartstopper' op Netflix? Bekijk dan ook deze 5 vergelijkbare series

Heb jij ook zo genoten van de romantische serie Heartstopper (2022– ) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 romantische en komische series die nu op Netflix, Disney+, Apple TV+ en Viaplay staan en perfect zijn voor fans van Heartstopper.

Andere handige pagina's:

5 We Are Who We Are

We Are Who We Are (2021–2020)
7.2
Kijk op Viaplay • Een coming of age-verhaal over twee tieners die op een Amerikaanse militaire basis in Italië wonen.

Geregisseerd door Call Me By Your Name-regisseur Luca Guadagnino vertelt deze serie het verhaal over twee tieners die op een Amerikaanse militaire basis in Italië wonen. De eerste aflevering laat het kant van Fraser (Jack Dylan Grazer) zien. De tweede vertelt hetzelfde verhaal, maar dan door de ogen van Caitlin (Jordan Kristine Seamón). Fraser heeft nog nooit iemand gekust, weet niet eens of hij op jongens of meisjes valt, en wordt niet goed ontvangen door de jeugdgroep. Bovendien wordt hij alleen opgemerkt door Caitlin, die in hem dezelfde onzekerheden en ontevredenheden vindt die zij voor zichzelf heeft.

Bekijk hier de trailer van We Are Who We Are :

4 Sex Education

Sex Education (2019– )
8.4
Kijk op Netflix • Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.

Otis Thompson (Asa Butterfield) woont samen met zijn moeder, een sekstherapeute (Gillian Anderson). Ondanks het feit dat hij nooit seks heeft gehad, maakt de expertise van zijn moeder Otis tot een expert op dit gebied, die wordt geraadpleegd door zijn collega's met twijfels over hun eigen seksualiteit. Otis vormt daarom een team met zijn slimme vriendin Maeve (Emma Mckey) om een "ondergrondse kliniek" op te richten die seksuele voorlichting geeft aan tieners.

Bekijk hier de trailer van Sex Education:

3 Dickinson

Dickinson (2019–2021)
7.5
Kijk op Apple TV+ • Emily Dickinson is een aspirant-schrijver. Beschaamd door haar eigen ouders en vermeden uit de samenleving, zal Dickinson niet stoppen om te rebelleren tegen haar strikte achtergrond en haar stem laten horen door de magie van poëzie.

In deze gefictionaliseerde serie speelt Hailee Steinfeld aspirant-schrijfster Emily Dickinson. In verlegenheid gebracht door haar eigen ouders en gemeden door de maatschappij, stopt Dickinson voor niets om tegen haar strenge achtergrond in opstand te komen en haar stem te laten horen door de magie van de poëzie.

Bekijk hier de trailer van Dickinson:

2 Love, Victor

Love, Victor (2020–2022)
8.0
Kijk op Disney+ • Love, Victor volgt Victor, een nieuwe student aan Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Victor is nieuw op Creekwood High School en gaat op reis van zelfontdekking, geconfronteerd met uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel wordt, zoekt hij Simon op om hem te helpen de ups en downs van de middelbare school te doorstaan.

Bekijk hier de trailer van Love, Victor:

1 Young Royals

Young Royals (2021– )
8.3
Kijk op Netflix • Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska, krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen - maar wanneer hij onverwachts de volgende in lijn voor de troon wordt, wordt zijn dilemma nog groter en moet hij een keuze maken: liefde of plicht. Een tweede seizoen wordt momenteel opgenomen.

Bekijk hier de trailer van Young Royals:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Heartstopper' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsHeartstopper (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws