Nieuwe trailer onthuld van mysterieuze dramafilm 'Where the Crawdads Sing'

Nieuwe trailer onthuld van mysterieuze dramafilm 'Where the Crawdads Sing'

Komende zomer gaat de mysterieuze dramafilm Where the Crawdads Sing (2022) in première op het witte doek. Om ons alvast warm te maken voor de nieuwe film met Daisy Edgar-Jones, onthullen Sony en Universal NL zojuist een gloednieuwe trailer.

Kya wordt als kind in de steek gelaten en moet zichzelf zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina. Ze raakt steeds meer geïsoleerd en ook de bijnaam 'het moerasmeisje' helpt niet. Haar wereld komt weer open te staan als twee jonge mannen ontmoet uit het dorp. Maar als een van de mannen dood wordt gevonden, is Kya hoofdverdachte. Wat is hier precies gebeurd?

Bekijk hier de nieuwe trailer van Where the Crawdads Sing:

De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr. en David Strathairn. De film is geregisseerd door Olivia Newman, die eerder First Match (2018) maakte voor Netflix. De mysterieuze dramafilm is gebaseerd op het gelijknamige boek van Delia Owens.

Where the Crawdads Sing (2022)
'Where the Crawdads Sing' vertelt het verhaal van Kya die als kind in de steek wordt gelaten en zichzelf moet zien te redden in het gevaarlijke moerasgebied van North Carolina.

Where the Crawdads Sing draait vanaf 25 augustus in de bioscoop.

Afbeelding via Universal NL
Afbeelding via Universal NL
Beeld: Still 'Where the Crawdads Sing' via Universal NL
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopWhere the Crawdads Sing (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws