Chris Hemsworth experimenteert op gevangenen in trailer van nieuwe Netflix-actiefilm

Chris Hemsworth experimenteert op gevangenen in trailer van nieuwe Netflix-actiefilm

Thor-acteur Chris Hemsworth schittert volgende maand in een gloednieuwe Netflix-film: Spiderhead (2022). Hierin speelt hij een visionair die vage experimenten doet op gevangen. Vandaag onthult Netflix alvast de eerste veelbelovende trailer.

Spiderhead speelt zich af in een ultramoderne gevangenis waar visionair Steve Abnesti (Hemsworth) de leiding heeft. Alle gevangenen dragen een chirurgisch bevestigd apparaat dat constant geestverruimende drugs toedient, in ruil voor strafvermindering. Maar als twee proefpersonen, Jeff (Miles Teller) en Lizzy (Jurnee Smollett), een hechte band beginnen te krijgen en Abnesti's experimenten nog meer de grenzen van de vrije wil opzoeken, neemt alles een andere wending.

Bekijk hier de trailer van Spiderhead:

Spiderhead is geregisseerd door Joseph Kosinski, die eerder Only the Brave (2017) en onlangs Top Gun: Maverick (2022) maakte. De actiethriller is gebaseerd op het korte verhaal "Escape From Spiderhead" van George Sanders in The New Yorker.

Spiderhead (2022)
5.4
In de nabije toekomst krijgen veroordeelden de kans om zich vrijwillig als medisch subject in te zetten in de hoop hun straf te verkorten.

Spiderhead is vanaf 17 juni te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Spiderhead' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sSpiderhead (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws