Amber Heard over 'Aquaman 2': 'Groot deel van mijn rol geschrapt'

Amber Heard over 'Aquaman 2': 'Groot deel van mijn rol geschrapt'

Amber Heard is de laatste tijd volop in het nieuws door haar rechtszaak met ex Johnny Depp. Door alle commotie en feiten die boven tafel komen over de actrice, lijkt haar rol in de aankomende DC-film Aquaman and the Lost Kingdom (2023) nu voor een groot deel te zijn geschrapt, zo verklaart Heard zelf.

Volgens Heard zou studio Warner Bros. haar niet in het Aquaman-vervolg willen hebben als Mera na alle ophef rond haar scheiding met Depp. Ze was volop bezig met de opnames totdat het advocatenteam van haar ex haar een leugenaar noemde over de beschuldigingen van misbruik. Vanaf toen zou de communicatie over het vervolg zijn gestopt, zo beweert Heard.

Ik kreeg een script en vervolgens nieuwe versies van het script waarin scènes met actie waren weggehaald, waarin mijn personage en een ander personage, zonder spoilers te geven, twee personages waren die met elkaar vochten, en ze haalden eigenlijk een heleboel uit mijn rol. Ze hebben er gewoon een heleboel uitgehaald.

Amber Heard

Volgens gelekte rapporten die eerder dit jaar al verschenen, zou Heard maar in tien minuten zitten van Aquaman and the Lost Kingdom. Als het aan de fans ligt verdwijnt ze helemaal uit de film, zo maakten ze kenbaar middels een petitie die al ruim 2,6 miljoen keer werd ondertekend.

Wie in ieder geval wél in het vervolg zit, is natuurlijk Jason Momoa. Daarnaast worden de overige hoofdrollen gespeeld door Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison en Nicole Kidman. Aquaman and the Lost Kingdom draait vanaf 16 maart 2023 in de bioscoop.

Beeld: Still 'Aquaman' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopAquaman and the Lost Kingdom (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws