Netflix cancelt Franse komedieserie 'Drôle' na 1 seizoen

Netflix cancelt Franse komedieserie 'Drôle' na 1 seizoen

Drôle (2022) stopt. Ondanks dat de productie aan het tweede seizoen al was begonnen, trekt Netflix nu tóch de stekker uit de Franse komedieserie. Drôle is de zoveelste serie die de streamingdienst de afgelopen tijd cancelt.

Het slechte nieuws wordt gebracht door het Franse magazine Les Inrockuptibles, die laat weten dat er geen tweede seizoen komt van de serie van de makers van Dix Pour Cent (2015–2020). Seriemaker Fanny Herrero geeft toe teleurgesteld te zijn in de beslissing van Netflix.

Ik ben natuurlijk bedroefd en teleurgesteld dat Netflix de serie niet meer heeft laten bezinken, gezien de enthousiaste, hartelijke ontvangst en de getuigenissen van de pers en het publiek, vol jongeren die we niet kennen, die aandrongen op de frisheid ervan. Wat blijft is de trots dat ik het met mijn team heb gedaan, dat ik ervan heb genoten deze personages te creëren die vier prachtige acteurs hebben onthuld, Mariama Gueye, Jean Siuen, Younès Boucif en Elsa Guedj.

Waarom Netflix nu toch de serie stopzet, is niet duidelijk. De streamingdienst moet echter flink op de centen letten nu ze voor het eerst in tien jaar flinke verliezen draaien. Daarom cancelde Netflix onlangs ook al series als Archive 81 (2022), Raising Dion (2019–2022) en Space Force (2020–2022).

Het eerste seizoen van Drôle is nu te zien op Netflix. Voor een overzicht van alle Franse series op de streamingdienst kun je hier terecht.

Drôle (2022)
Kijk op Netflix • Nezir, Aïssatou, Bling en Apolline zijn vier verschillende komieken. Tussen hun twijfels, hun grappen en hun moed door, zullen ze alles doen om succesvol te zijn in stand-up.
Beeld: Still 'Drôle' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDrôle (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws