'Bridgerton'-maker over seizoen 3: 'Meer komedie met een beetje seks en romantiek'

'Bridgerton'-maker over seizoen 3: 'Meer komedie met een beetje seks en romantiek'

Bridgerton (2020– ) stapt bij seizoen 3 af van de volgorde van de boekenreeks en draait niet om Benedict Bridgerton (Luke Thompson), maar om de liefdesrelatie tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). Nieuwe seriemaker Jess Brownell legt nu uit waarom ze die keuze hebben gemaakt en hoe het nieuwe seizoen eruit zal zien.

Brownell neemt het stokje over van seriemaker Chris Van Dusen, die het werk aan de serie na twee seizoenen neerlegt. Volgens de nieuwe seriemaker is het nu de perfecte tijd om de spotlight te zetten op Penelope en Colin.

Ik heb echt het gevoel dat het nu de tijd is voor Colin en Penelope. Omdat we deze twee acteurs al sinds seizoen 1 op ons scherm zien, hebben we al een beetje in ze geïnvesteerd. We weten wie ze zijn als mensen. Ik heb het gevoel dat, vooral in het laatste seizoen, er momenten van spanning tussen hen zijn, zoals Colin die bijna beseft dat Penelope gevoelens voor hem heeft, maar dat nog niet helemaal beseft. In plaats van die dynamiek uit te vlakken, wilden we het in hun seizoen brengen. Het voelde echt als het perfecte moment om het te beginnen.

Meer komedie

Brownell benadrukt daarnaast dat seizoen 3 een stuk komischer zal zijn dan de eerste twee seizoenen. Nog steeds zal er genoeg seks en romantiek voorbijkomen, "om de komedie uit te balanceren," aldus de seriemaker.

Ik heb het gevoel dat in seizoen 1 en 2 onze mannelijke hoofdrolspelers veel duisternis in hun verleden hadden - Simon en zijn vader en Anthony die zijn vader verloor. Colin verloor natuurlijk dezelfde vader, maar ik denk dat Colin en Pen personages zijn die veel komedie in de serie brengen. Dus ik denk dat we daar dit seizoen veel mee te maken gaan krijgen. Maar ik wil dat uitbalanceren met een beetje seks en romantiek. Ik denk dat dat zo belangrijk is voor de serie.

Opnames van Bridgerton seizoen 3 starten komende zomer

Gelukkig kan Brownell ook bevestigen dat andere bekende gezichten gewoon weer te zien zullen zijn, zoals Anthony, Kate en Daphne. Over een mogelijke releasedatum laat ze helaas nog niets los. De opnames starten komende zomer in Londen, waarna we het nieuwe seizoen in de loop van 2023 op Netflix verwachten. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Bridgerton in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Bridgerton (2020– )
7.3
Kijk op Netflix • De serie 'Bridgerton' is gebaseerd op de populaire boekenreeks en volgt de acht hechte broers en zussen van de machtige familie Bridgerton op hun zoektocht naar liefde.
Beeld: Still 'Bridgerton' via Netflix / Liam Daniel
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsBridgerton (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws